![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() Forum Maniac Members 55,737 4-March 07 1,288 ![]() |
https://www.mikriliga.com/koronoios-173-tha...892-sto-synolo/
QUOTE 173 θάνατοι στην Ελλάδα – 10 νέα κρούσματα – 2.892 στο σύνολο
από mikriliga.com:26 Μαΐου 2020 Η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας σχετικά με την πορεία του ιού στη χώρα μας Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 173, εκ των οποίων 52 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες. Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα την Τρίτη (26/05) είναι 10 ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 2.892. Από αυτά, 628 είναι σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.644 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 18 είναι διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. Οι 4 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Παράλληλα, 101 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Πηγή: newsbomb -------------------- ΚΟΚΚΙΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ Σ`ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΙΝΟΥΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!! |
|
|
||
![]() |
|||
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- Υπ. Υγείας: Επίσημη ενημέρωση Τσιόδρας 26/5/2020 https://www.youtube.com/watch?v=tL_ZzbtU8E4 - Πολιτική Προστασία Χαρδαλιάς 26/5/2020 https://www.youtube.com/watch?v=9LQu8c58IY4 -------------------- ΚΟΚΚΙΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ Σ`ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΙΝΟΥΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!! |
||
|
|||
![]() |
||
Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26.05.2020 (22:40Ω)
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/ops...423467b48e9ecf6 -------------------- ΚΟΚΚΙΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ Σ`ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ
|
|
||
![]() |
||||
https://www.agon.gr/epikairotita/33909/xeki...iro-oi-kinites/
QUOTE Ξεκινούν τα τεστ και στην Ήπειρο οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ
Γεωργία Χαλάτση 26/05/2020 16:37 Έφτασαν και στην Ήπειρο οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, με στόχο τον δειγματοληπτικό έλεγχο του πληθυσμού για τον κορωνοϊό, ξεκινώντας από προνοιακές και άλλες δομές. Οκτώ κλιμάκια, με οχήματα και το αντίστοιχο προσωπικό, υπό τον συντονισμό γιατρού που διαθέτει το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», θα προχωρήσουν στη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού στον νομό Ιωαννίνων, τουλάχιστον για το επόμενο τρίμηνο, χρόνος που πιθανώς να επεκταθεί με βάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξέλιξης του κορωνοϊου. Τα πέντε από τα οκτώ κλιμάκια θα παραμείνουν στα Γιάννενα, τρία θα μεταβούν στην Κόνιτσα, ενώ υπάρχει κάλυψη και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου. Στόχος του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας είναι η παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού και η διενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερων τεστ σε πληθυσμιακές ομάδες της περιοχής, με σκοπό να διαπιστωθούν πιθανά κρούσματα. «Είναι πάγια η πεποίθηση του ΕΟΔΥ ότι η δημόσια υγεία πρέπει να προστατεύεται με όλους τους πιθανούς τρόπους», σημείωσε εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης covid 19 του ΕΟΔΥ Γιώργος Δελλής. Σύμφωνα με τον κ. Δελλή, η αρχή θα γίνει από δομές με ειδικές ομάδες του πληθυσμού και σιγά σιγά θα επεκταθούν οι έλεγχοι και στον γενικό πληθυσμό, με γνώμονα την πορεία των αποτελεσμάτων και την πιθανότητα να υπάρξουν κάποια ειδικά θέματα που θα χρειαστούν άμεση επίλυση. Η συνεργασία με το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπως και με την περιφέρεια Ηπείρου που θα καταγράψει και μεταφέρει στα κλιμάκια τους ευαίσθητους χώρους και δομές, έχει ήδη ξεκινήσει, με τον διοικητή Σπύρο Δερδεμέζη και την αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου να «υποδέχονται» σήμερα τα οχήματα, αλλά και το προσωπικό, οδηγούς και νοσηλευτές, που θα επανδρώσουν τις ΚΟΜΥ. «Ελπίζουμε η πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία στον αγώνα που δίνουμε όλοι απέναντι στον covid 19», σημείωσε ο κ. Δερδεμέζης, με την κ. Νάκου να προσθέτει ότι η περιφέρεια και η διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας θα παρέχει οτιδήποτε ζητηθεί από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Και τεστ αντισωμάτων Εκτός από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον πιθανό εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊου στην περιοχή, θα ακολουθήσει από τον ΕΟΔΥ ο έλεγχος που θα αφορά την ανάπτυξη αντισωμάτων, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τα πρώτα δείγματα θα ληφθούν από το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού, ενώ ο έλεγχος θα γίνεται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου. -------------------- ΚΟΚΚΙΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ Σ`ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ
|||
|
||||
![]() |
||
https://www.epiruspost.gr/index.php?option=...&Itemid=231
QUOTE Έκτακτο επίδομα σε δικαιούχους πρώην ΚΕΑ
EPIRUSPOST.GR 26 ΜΑΪΟΣ 2020 Λεφτά στους λογαριασμούς τους θα δουν, την Παρασκευή 29 Μαΐου, οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, πρώην ΚΕΑ. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, πρώην ΚΕΑ με τουλάχιστον ένα ανήλικο παιδί θα δοθεί η οικονομική ενίσχυση ύψους από 100 ως 300 ευρώ. Ειδικότερα, η εισοδηματική ενίσχυση θα δοθεί εφόσον ήταν σε ισχύ κατά την 31η Μαρτίου 2020 εγκριτική απόφαση χορήγησής της και εφόσον το πολυπρόσωπο νοικοκυριό περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ανήλικο μέλος προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ για το πρώτο ανήλικο μέλος και κατά 50 ευρώ για κάθε επόμενο ανήλικο μέλος. Με την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος Μαΐου, στις 29 του μήνα, θα πληρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη οικονομική ενίσχυση έως και 300 ευρώ σε 63.900 οικογένειες που έχουν ένα τουλάχιστον ανήλικο μέλος στο νοικοκυριό τους. Η προσαύξηση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 300 ευρώ ανεξάρτητα από τη σύνθεση του νοικοκυριού και θεωρείται ότι αποτελεί αντικείμενο των αιτήσεων, επί των οποίων εκδόθηκαν οι ανωτέρω εγκριτικές αποφάσεις χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης. Δικαιούχοι της ανωτέρω επιπλέον εισοδηματικής ενίσχυσης είναι και τα πολυπρόσωπα νοικοκυριά του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα ανήλικο μέλος, κατόπιν παράτασης της ισχύος της υπέρ τους εγκριτικής απόφασης δυνάμει της παραγράφου 1 του άρθρου 7 της από 11.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 55), όπως αυτή κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4682/2020 (Α’ 76). Η προσαύξηση θα δοθεί εφάπαξ. -------------------- ΚΟΚΚΙΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ Σ`ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ
|
|
||
![]() |
||
https://soccerplus.gr/telos-apo-simera-i-ti...n-i-anakinosis/
QUOTE «Τέλος» από σήμερα η τηλεοπτική ενημέρωση για τον Κορωνοϊό - Μόνο γραπτά πλέον οι ανακοινώσεις
Από SoccerPlus Team -26 Μαΐ 2020, 8:45 μμ Την τελευταία τους τηλεοπτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία του ιού στη χώρα έκαναν μετά από σχεδόν 2 μήνες οι Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι. «Είναι τώρα η ώρα που δεν χρειάζεται η τακτική ενημέρωση. Το πραγματικό R (βαθμός μετάδοσης του ιού) ήταν χθες το βράδυ 0,33. Θα έχουμε καθημερινή γραπτή αναφορά μέχρι τις 31 Μαΐου. Και έπειτα θα υπάρχει μια ανακοίνωση την εβδομάδα από το υπουργείο Υγείας». -------------------- ΚΟΚΚΙΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ Σ`ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ
|
|
||
![]() ![]() |
: 10th June 2023 - 06:02 AM |