- - -
Μεγάλη Τρίτη 14/04/2020
Blue Vayeros Forum > Για την αγαπημένη μας ομάδα > Εφημερίδες
ppppaaaassss
https://soccerplus.gr/101-thanati-apo-koron...-2170-synolika/
QUOTE
101 θάνατοι από Κορωνοϊό στην Ελλάδα - 25 νέα κρούσματα, 2170 συνολικά
14 Απρ 2020, 7:52 μμ

Τους 101 έφτασαν οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπως ανακοίνωσε το υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα δύο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες.

Ανακοινώθηκαν ακόμη 25 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό τους να φτάνει τα 2.170


Συνολικά 76 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Ανακοινώθηκε ακόμη ότι 27 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 48.798 κλινικά δείγματα.


https://www.mikriliga.com/tsiodras-kato-apo...-tis-pandimias/
QUOTE
Τσιόδρας: Κάτω από 1 ο ρυθμός διασποράς (R0) – Τι σημαίνει για την πορεία της πανδημίας
14 Απριλίου 2020

Θετικά νέα για την Ελλάδα από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπ. Υγείας για τον κορονοϊό, κ. Σωτήρη Τσίοδρα.

«Ο αριθμός διασποράς στη χώρα μας [R0] είναι κάτω από ένα, χάρη στα μέτρα.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η νόσος φθίνει και τελικά εξαφανίζεται.
Ελπίζουμε στη διατήρηση αυτών των μεγεθών», τόνισε σήμερα, κατά την καθημερινή ενημέρωση του υπ. Υγείας, ο κ. Τσιόδρας.

«Το γνωστό σε όλους μας R0, που αντιπροσωπεύει τον αριθμό ανθρώπων που θα κολλήσουν τη νόσο από έναν άνθρωπο, δηλαδή αν τον αφήσεις χωρίς μέτρα και έχει ένα R0 πάνω από το 2 θα κολλήσει ο ένας τουλάχιστον άλλους δύο, φαίνεται πως μειώνεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

Ο λοιμωξιολόγος κι εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας είπε: «Σχετικά με κάποιους συμπολίτες μας, που έχουν ήδη μετακινηθεί στην επαρχία πρέπει να θυμίσω ότι είναι σημαντικότατη η τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας, παρακολούθησης της υγείας τους και αυτοαπομόνωσης επί του παραμικρού συμπτώματος, ακόμα και ένα πονόλαιμο, όπως λέω εγώ. Και κυρίως προστασίας έναντι των μονίμων κατοίκων, και κυρίως αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Δεν ξέρω αν μετακινήθηκαν νόμιμα ή παράνομα, αλλά δεν θα ήθελα να χαλάσουν επ’ αφορμή των γιορτών, τις ίδιες τις γιορτές μας. Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου, πως δηλαδή μετέφερα τον ιό σε έναν ηλικιωμένο, σε έναν επαρχιώτη, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε δει τον ιό».

Πηγή: newsbomb
ppppaaaassss
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=ELM_zJHbFBY
ppppaaaassss
https://super-fm.gr/57952/itan-idi-se-karan...y-sta-giannena/
QUOTE
Ήταν ήδη σε καραντίνα το πιο πρόσφατο κρούσμα κορωνοϊού στα Γιάννενα
14 Απριλίου 2020, 14:55

Η εικόνα ως προς την πορεία υγείας των νοσούντων από κορωνοϊο ως και τα νέα ύποπτα κρούσματα στην Ήπειρο μέχρι σήμερα (M. Τρίτη 14 Απριλίου) το μεσημέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία των νοσοκομείων, έχει ως εξής:

Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :
Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ένα θετικό περιστατικό.

Πρόκειται για το περιστατικό από τα Ιωάννινα, με την κατάσταση της υγείας του ασθενή που είναι διασωληνωμένος να είναι βελτιωμένη.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, νοσηλεύονται τρία διαπιστωμένα θετικά περιστατικά.

Το πρώτο είναι θετικό περιστατικό από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με την κατάσταση της υγείας του ασθενή να είναι βελτιωμένη.
Το δεύτερο είναι η σύζυγος του ηλικιωμένου θανόντος από την Κέρκυρα. Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση .
Το τρίτο περιστατικό που αφορά νεαρό άντρα από τα Ιωάννινα, είναι σταθερό και ασυμπτωματικό.

Το θετικό περιστατικό του νεαρού άντρα, που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα αρνητικής πίεσης, διαπιστώθηκε ότι είχε τεθεί σε καραντίνα στην οικία του και παρακολουθούνταν από την αρμόδια Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας , δεδομένου ότι σχετίζεται με ταξίδι στο εξωτερικό. Από την ιχνηλάτηση διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν άλλες επαφές λόγω της πολυήμερης καραντίνας.
Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σαράντα έξι νέα δείγματα. Τα έντεκα αφορούσαν το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και τα υπόλοιπα τριάντα πέντε όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά .

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
Τα δώδεκα δείγματα των δύο προηγούμενων ημερών ήταν αρνητικά.
Σήμερα στάλθηκαν δύο νέα δείγματα για εξέταση.
Από το σύνολο των εκατόν σαράντα τριών (143) δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα , το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα δύο ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.

Γ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
Τα δώδεκα δείγματα που εξετάσθηκαν κατά την χθεσινή ημέρα ήταν αρνητικά .
Σήμερα στάλθηκαν δέκα νέα δείγματα για εξέταση .
Τα τρία επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα ,τα οποία διαμένουν στην Άρτα, εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή με παρακολούθηση από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Επίσης όλες οι διαπιστωμένες επαφές τους, που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται.
Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά τριακόσια ογδόντα πέντε (385) δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα δέκα ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.

Δ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ένα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα πιθανών περιστατικών επέστρεψε αρνητικό για SARS-COV-2.
Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύονται σε απομόνωση δύο πιθανά περιστατικά SARS-COV-2 και αναμένονται ισάριθμα αποτελέσματα.
Ελήφθησαν επιπλέον τρία νέα δείγματα πιθανών περιστατικών, τα οποία βρίσκονται σε κατ΄ οίκον απομόνωση και αναμένονται ισάριθμα αποτελέσματα
Όλες οι διαπιστωμένες επαφές των θετικών περιστατικών , που νοσηλεύθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όσο και των δύο που βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται από το Νοσοκομείο, μετά την ιχνηλάτηση και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έχουν τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται . Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Στην οικία τους βρίσκονται επίσης και παρακολουθούνται τα δύο θετικά περιστατικά που νοσηλεύθηκαν στο ΠΓΝ Ιωαννίνων και έλαβαν εξιτήριο στις 5/4/2020 και το ένα που έλαβε εξιτήριο εχθές 13/4/2020.

Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Σήμερα στάλθηκε ένα νέο δείγμα για εξέταση.
Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά τριάντα τέσσερα δείγματα και ήταν όλα αρνητικά .

Στο Camping του Δρεπάνου εξακολουθούν να φιλοξενούνται σαράντα ένα (41) άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης, οι περισσότεροι Γάλλοι υπήκοοι. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους .
ppppaaaassss
https://www.agon.gr/epikairotita/32286/apol...ys-pezodromoys/
QUOTE
Απολυμάνσεις στους πεζόδρομους
Ηπειρωτικός Αγών 14/04/2020 13:24

Με απολύμανση σε όλους τους πεζοδρόμους και το εμπορικό κέντρο των Ιωαννίνων συνεχίστηκε το τελευταίο 24ωρο από τις υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών το πρόγραμμα απολυμάνσεων σε δρόμους, πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, ενώ θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες τόσο στην πόλη όσο και σε κοινότητες του δήμου.

Ο δήμος Ιωαννιτών απευθύνει για μία ακόμη φορά έκκληση στους πολίτες να μην πετούν στους κάδους ανακύκλωσης υλικά, όπως μάσκες και γάντια μιας χρήσης. Τα υλικά αυτά πρέπει να απορρίπτονται στους κάδους σύμμικτων απορριμμάτων. Έτσι, προστατεύονται τόσο οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας όσο και όσοι εργάζονται στα Κέντρα Ανακύκλωσης.
Ο δήμος Ιωαννιτών, με βάση και τις οδηγίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και του ΕΟΔΥ, έχει αποσύρει τους μπλε κάδους από τα νοσοκομεία.


https://super-fm.gr/57945/synechizontai-oi-...logo-koronoioy/
QUOTE
Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις – Οδηγίες για τους μπλε κάδους λόγω κορωνοϊού
14 Απριλίου 2020, 14:00

Το πρόγραμμα απολυμάνσεων σε δρόμους, πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους συνεχίζεται από τις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών. Το τελευταίο 24ωρο έγινε απολύμανση σε όλους τους πεζοδρόμους και το εμπορικό κέντρο των Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες τόσο στην πόλη όσο και σε Κοινότητες του Δήμου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει για μία ακόμη φορά έκκληση στους πολίτες να μην πετούν στους κάδους ανακύκλωσης υλικά, όπως μάσκες και γάντια μιας χρήσης. Τα υλικά αυτά πρέπει να απορρίπτονται στους κάδους σύμμεικτων απορριμμάτων. Έτσι προστατεύονται τόσο οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας όσο και όσοι εργάζονται στα Κέντρα Ανακύκλωσης.

Ο Δήμος Ιωαννιτών με βάση και τις οδηγίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του ΕΟΔΥ έχει αποσύρει τους μπλε κάδους από τα νοσοκομεία.
ppppaaaassss
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 14.04.2020 (22:55Ω)
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/ops...423467b48e9ecf6
ppppaaaassss
https://www.agon.gr/athlitika/32304/gia-na-...-mas-diadromes/
QUOTE
«Για να τρέξουμε ξανά στις αγαπημένες μας διαδρομές» (βίντεο)
Ηπειρωτικός Αγών 14/04/2020 17:47

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σημασία των περιοριστικών μέτρων για να αποτραπεί η διάδοση του κορωνοϊού, η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης ανέθεσε στην εταιρεία Oner Films του Κωνσταντίνου Μανταλιά τη δημιουργία ενός μικρού βίντεο, που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη της δρομικής κοινότητας, αλλά όχι μόνο.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες που πρέπει να δώσουμε … θα πρέπει να γίνει μέσα από το σπίτι μας…. Για να είμαστε υγιείς και να τρέξουμε ξανά στις αγαπημένες μας διαδρομές», αναφέρεται στο video, που συνοδεύεται από όμορφες στιγμές του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και έρχεται να υπενθυμίσει το ραντεβού όλων για τον 14ο Γύρο Λίμνης, στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2020.

Menoume Spiti- Ioannina Lake Run (VIDEO): https://www.youtube.com/watch?v=1M1mnjlvyp4...eature=emb_logo
ppppaaaassss
https://super-fm.gr/57956/sta-palia-sfageia...i-kai-m-pempti/
QUOTE
Στα παλιά σφαγεία η ανοιχτή αιμοδοσία της ΕΠΣΗΠ Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη
14 Απριλίου 2020, 17:11

Για τη Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη έχει οριστεί η αιμοδοσία που διοργανώνει η ΕΠΣ Ηπείρου στα παλιά σφαγεία τις ώρες 09:00 ως 15:00. Μάλιστα τα ερασιτεχνικά σωματεία που θα δώσουν τουλάχιστον 2 φιάλες αίμα θα λάβουν και έκτακτη οικονομική βοήθεια.

Αναλυτικά:

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι ερασιτέχνες παράγοντες και οι αθλητές δεν πρέπει μένουν ανενεργοί. Παρά την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όλοι μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.

Δίνουμε τη μάχη ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων, μένουμε στο σπίτι για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Αντιμετωπίζουμε με ευθύνη και κοινωνική υπευθυνότητα και αυτή την κατάσταση.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ λαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη (15 και 16 Απριλίου) στην αίθουσα Δ.Χατζής (παλιά σφαγεία) και ώρες από 09:00 – 15:00.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και έχοντας υπόψη τη μεγάλη έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία λόγω των έκτακτων συνθηκών, εκτιμάμε πως είναι η στιγμή οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να δείξουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, να γίνουν παράδειγμα με την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας, σε κάθε έναν που έχει ανάγκη.

Επιπλέον ενημερώνουμε πως η Κατασκευαστική Εταιρεία «Βρακάς – Παππάς Ε.Ε. Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου» αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ερασιτεχνικά σωματεία θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση της τάξης των 250 Ευρώ στα σωματεία που τουλάχιστον δύο (2) εκπρόσωποί τους θα συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Επίσης οικονομική ενίσχυση από τη χορηγία αυτή θα λάβουν όλοι όσοι αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου δημοσιογράφοι,που ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα, διαιτητές, προπονητές με δεδομένη τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συλλογής αίματος. Στους διαιτητές, προπονητές θα χορηγηθεί οικονομική βοήθεια στους συλλόγους τους. Σε όλη αυτή την προσπάθεια μας για μια ακόμη φορά έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με έντονη κοινωνική ευαισθησία. Η ΣΙΟΝΤΗΣ Ν.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ HALL OF BRANDS στηρίζει μαζί μας την προσπάθεια αυτή.
ppppaaaassss
https://www.sportsioannina.gr/index.php/epi...-04-14-16-14-36
QUOTE
Μέτρα για τις συνέπειες στον τουρισμό
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 19:14

Δημοσιεύθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα «Μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» που περιλαμβάνει και θέματα του Τουρισμού.

Με τη συγκεκριμένη ΠΝΠ δίνεται λύση στο μεγάλο ζήτημα των ακυρώσεων ταξιδιών.

Η διάταξη αφορά στην καταγγελία συμβάσεων μεταξύ τουριστικών επιχειρήσεων και των πελατών τους για την παροχή τουριστικών υπηρεσιών μεμονωμένα ή με τη μορφή οργανωμένου ταξιδιού (πακέτου), και οι οποίες καταγγέλλονται από τις 25 Φεβρουαρίου 2020 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Προβλέπεται ότι εάν κατόπιν της καταγγελίας, η τουριστική επιχείρηση υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη οποιοδήποτε ποσό που ο πελάτης έχει καταβάλει ως προκαταβολή, εγγύηση, αρραβώνα, μερική ή ολική εξόφληση ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή για την εκτέλεση της σύμβασης, η τουριστική επιχείρηση δύναται, να προσφέρει στον πελάτη αντί της επιστροφής χρημάτων ισόποσο πιστωτικό σημείωμα ισχύος δεκαοκτώ (18) μηνών (voucher) από την ημερομηνία έκδοσής του.

Η τουριστική επιχείρηση ενημερώνει εγγράφως σε σταθερό μέσο τον πελάτη για την προσφορά του πιστωτικού σημειώματος εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία καταγγελίας της σύμβασης ή, σε περίπτωση που η σύμβαση έχει καταγγελθεί πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος, εντός τριάντα (30) ημερών από την έναρξη ισχύος του παρόντος. Σε περίπτωση που η τουριστική επιχείρηση δεν ενημερώνει εγγράφως τον πελάτη για την προσφορά του πιστωτικού σημειώματος εντός της προθεσμίας 30 ημερών, η τουριστική επιχείρηση υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη, το οφειλόμενο χρηματικό ποσό.

Επίσης, μετά από εισήγηση του υπουργείου Τουρισμού εντάχθηκαν διατάξεις των υπουργείων Υποδομών- Μεταφορών και Ναυτιλίας -Νησιωτικής Πολιτικής με τις οποίες δίνεται η ίδια δυνατότητα 18μηνου voucher και για τις οφειλές από ματαιώσεις θαλάσσιων ταξιδιών και ματαιώσεις πτήσεων.

Στην ίδια ΠΝΠ με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση στα τουριστικά καταλύματα συνεχούς λειτουργίας που παραμένουν ανοιχτά κατ' εξαίρεση.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στο υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α' και β' βαθμού, συμπεριλαμβανομένων των αναπτυξιακών εταιρειών αυτών να συνάπτουν συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών με την «Marketing Greece» με απευθείας ανάθεση και, πάντως, τηρουμένης κανονικά της διαδικασίας ανάρτησης στη Διαύγεια, ανεξαρτήτως της αξίας της σύμβασης. Οι συμβάσεις αφορούν αποκλειστικά στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων προβολής, διαφήμισης, προώθησης, επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο της χώρας συνολικά, όσο και μεμονωμένων περιοχών της, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών στον ελληνικό τουρισμό από τη διασπορά του κορονοϊού COVID-19, με παράλληλη ενίσχυση της εικόνας της χώρας και της τουριστικής αγοράς.
.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.